Pagina's

zondag 1 augustus 2010

Sniorkelen, parasailen en kecak dance

Vandaag (zondag) zijn weer eerst naar Benoa geweest. Daar kun je voor je kust heel goed snorkelen. Was heul leuk om te doen. Op het strand daar kun je van alles doen. Fleur heeft daar ook geparasaild. Ze was er helemaal vol van en vond het eigenlijk veel te kort. Ze wil graag nog een keer.

In de middag zijn we naar Nusa Dua gegaan om in een soort laguna te zwemmen. Je voelt je daar helemaal op een bounty eiland compleet met witte stranden, maar het is er wel erg stil vergeleken met Kuta. Later zijn we doorgegaan naar Ulawatu. Daar heb je een tempel op grote rotsen met een mooi zicht op de zonsondergang. Ook wordt daar op een rots een voorstelling van de Kecak dance gegeven. Bij een ondergaande zon heel erg mooi om mee te maken. Als laatste hebben we vis gegeten op het strand van Jimbaran. Alle restaurants daar zetten in de avond hun tafeltjes op het strand. Is erg leuk.

We hebben nu nog 3,5 dagen te gaan en dan moeten we helaas al weer naar huis. Wat we gaan doen, weten we nog niet helemaal. In ieder geval nog meer wake boarden en surfen op Kuta beach want daar zijn de kinderen gek op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten