Pagina's

dinsdag 20 juli 2010

Wayan weer gezien











Hallo allemaal, hierbij weer een berichtje van ons. We hebben eerst 2 dagen aan het zwembad gezeten. Heel relaxed. Was ook wel nodig, want de kinderen hadden veel last van het tijdsverschil met Europa. In de avond niet kunnen slapen en 's morgens niet wakker kunnen worden. Daarna hebben we Kuta verkend. Heel druk en chaotisch. Heel anders dan Sunur vorig jaar. Maar wel leuk om te zien en mee te maken. Hebben van alles tot nu toe gegeten, Italiaans, garnalen, India's, Balinees en Chinees. Ook gesurfd aan het strand van Kuta.








Wij zijn vandaag weer met Wayan (de gids van vorig jaar) weg geweest. In het oosten van Bali. Veel gezien. Tempels, ceremonies, authentieke dorpen, rijstvelden e.d.. Ook een dorp bezocht waar ze hanengevechten hielden als voorberieding op een ceremonie (ze hebben het bloed van de hanen nodig). Heel smerig om te zien. De hanen krijgen messen aan hun poten en 1 is er na 15 seconden dood. Wordt veel geld op gewed.








De kinderen zijn nu zwemmen. Het is 19.00 uur en al donker, maar gelukkig zijn de zwembaden verlicht. Gaan zo eten.

2 opmerkingen:

  1. Mooie foto's zo'n beeld wil ik wel in de woonkamer. Niels hou jij de rugzak leeg dan kun je hem zo meenemen op de laatste dag. :-)
    Ik had wel graag meegewild ziet er heel mooi uit.
    Wij gaan zaterdag BBQ omdat het 2 dagen voor een geweldige happening uit het verleden is en die moeten we wel eren.
    Met opa en oma gaat het goed, ze hebben het alleen heel warm en missen jullie een beetje veel.

    Nou nog veel plezier en kom maar op met die foto's kan nog wel meer bij.

    Gr Maarten xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is dat nou, een beetje laf aan het zwembad hangen. Daarvoor hoef je toch geen 24 uur in het vliegtuig te zitten. Maar goed, ik lees dat jullie ook nog ondernemende activiteiten ontplooien. Veel plezier de komende dagen. Houd iedereen op de hoogte (met wat foto's en zoiets). Groeten, Deventer

    BeantwoordenVerwijderen